تاریخ انتشار: جمعه 1402/02/15 - 16:10
کد خبر: 469198

هشدار قالیباف به تولیدکنندگان لوازم‌ خانگی/ تولیدکنندگان دنبال گران‌کردن لوازم‌ خانگی نباشند‌

هشدار قالیباف به تولیدکنندگان لوازم‌ خانگی/ تولیدکنندگان دنبال گران‌کردن لوازم‌ خانگی نباشند‌

سخنگوی وزارت صمت بیان داشت: بنابراین از تولید‌کنندگان انتظار داریم تا زمان بررسی پیشنهادات و اعلام نتیجه با همان قیمت‌های مصوب قبلی محصولات خود را به بازار عرضه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس،  امید قالیباف بیان داشت: هنوز ستاد تنظیم بازار تصمیمی در رابطه با افزایش قیمت لوازم خانگی نگرفته است و پیشنهاد تولید کنندگان برای افزایش قیمت تولیدات لوازم خانگی در حال بررسی است.

سخنگوی وزارت صمت بیان داشت: بنابراین از تولید‌کنندگان انتظار داریم تا زمان بررسی پیشنهادات و اعلام نتیجه با همان قیمت‌های مصوب قبلی محصولات خود را به بازار عرضه کنند.

افزایش قیمت‌ لوازم خانگی توسط برخی تولید‌کنندگان در حالی در روزها و ماه‌های اخیر اتفاق افتاده است که آخرین مجوز رسمی افزایش قیمت لوازم خانگی از سوی سازمان حمایت، در تیر‌ سال گذشته صادر شده است؛ براساس آن مصوبه 15 درصد افزایش قیمت برای تلویزیون و 10 درصد نیز برای یخچال، فریزر، ماشین لباس شویی و ظرف‌شویی تعیین شد.

‌در بهمن‌ 1401 سازمان حمایت طی اطلاعیه ای اعلام کرد که پیرو گزارش‌های واصله مبنی بر افزایش قیمت برخی از اقلام لوازم خانگی از سوی تعدادی از واحدهای تولیدی‌، موضوع در دستور کار سازمان حمایت قرار گرفت‌، متعاقب بررسی‌های میدانی به عمل آمده اقدامات ارشادی از طرق مختلف شامل برگزاری جلسات و انجام مکاتبات لازم مبنی بر عدم وجاهت هرگونه افزایش قیمت بدون طی فرآیندهای قانونی انجام گرفت.

ضمناً در راستای ساماندهی بازار  اقلام خانگی، دستورالعمل ساماندهی بازار محصولات مذکور به سازمان‌های صمت استان‌ها ابلاغ و بر رصد و پایش مداوم و نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی‌، توزیعی‌، نمایندگی‌های فروش و واحدهای صنفی این قبیل محصولات از حیث احتکار‌، عدم عرضه و افزایش قیمت تأکید شد، بنابراین در صورت مشاهده هرگونه تخلف با موارد وفق قانون برخورد می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top